Aangesloten organisaties

Sluit je bij ons aan

Natuur en Milieufederatie Limburg ondersteunt 100+ lokale en regionale natuur- en milieuorganisaties, belangengroepen en energiecoöperaties. Sluit je aan met jouw organisatie en wordt onderdeel van een uitgebreide netwerk vol kennis en expertise. Samen werken we aan een natuurrijk, milieuvriendelijk en circulair Limburg.

Lidmaatschap organisatie

Het lidmaatschap voor organisaties biedt veel voordelen. Zo kun je bij ons aankloppen voor informatie over natuur- en milieuthema’s en word je twee keer per jaar uitgenodigd voor onze regioontmoetingen. Tevens bestaat de mogelijkheid om samen met de Natuur en Milieufederatie Limburg procedures te voeren.

Bijdrage lidmaatschap: 50 euro per jaar

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap voor jouw organisatie vul dan ons aanmeldformulier in. Voor vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met Stephanie Gribling via info@nmflimburg.nl.

Bekijk ook onze partnerkaart met een overzicht van al onze aangesloten organisaties.

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Als aangesloten organisatie geniet je van de volgende voordelen:

 • Deskundige hulp bij vraagstukken
  De Natuur en Milieufederatie Limburg ondersteunt jou graag bij problemen en vraagstukken over de volgende thema’s: natuur en landschap, milieu, de energietransitie, landbouw, water, circulaire samenleving en ruimtelijke ordening, participatie en communicatie. Jouw probleem of vraag moet dan wel aan bepaalde eisen voldoen. Hoe weet je nu of je bij de NMF Limburg terecht kunt? Hiervoor hebben we een beslisboom gemaakt. Aan de hand hiervan kun je zelf nagaan of de Natuur en Milieufederatie de aangewezen partner is om hulp te vragen.
  Bekijk de beslisboom
 • Uitnodigingen bijeenkomsten
  Jaarlijks ontvang je uitnodigingen voor onze regio-ontmoetingen, waarin aangesloten organisaties elkaar ontmoeten, netwerken, kennis en gedachtes uitwisselen en actuele thema’s in de eigen regio met elkaar bespreken. Ook ontvang je een uitnodiging voor de jaarlijkse ontmoetingsdag en mogelijke aanvullende activiteiten zoals excursies en workshops.
 • Ontvangst digitale nieuwsbrief
  Tevens ontvangt je 10 keer per jaar onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de provincie. Ook krijg je via deze weg uitnodigingen voor extra workshops en evenementen die door NMF Limburg worden georganiseerd.  

 

 

Sluit je aan met jouw organisatie en wordt onderdeel van een uitgebreide netwerk vol kennis en expertise. Samen werken we aan een natuurrijk, milieuvriendelijk en circulair Limburg.