Aangesloten organisaties

Sluit je bij ons aan

De Natuur en Milieufederatie Limburg ondersteunt 100+ lokale en regionale natuur- en milieuorganisaties, belangengroepen en energiecoöperaties. Sluit je aan met jouw organisatie en maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise. Samen voor een mooi en duurzaam Limburg.

Lidmaatschap organisatie

Het lidmaatschap voor organisaties biedt veel voordelen. Zo kun je bij ons aankloppen voor informatie over natuur- en milieuthema’s en word je uitgenodigd voor vergaderingen in de regio. Tevens bestaat de mogelijkheid om samen met de Natuur en Milieufederatie Limburg procedures te voeren.

Bijdrage lidmaatschap: 50 euro per jaar

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons op.

Bekijk ook onze partnerkaart met een overzicht van alle aangesloten organisaties.

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Als aangesloten organisatie kun je onder meer bij ons terecht voor:

  • Deskundige hulp bij vraagstukken ruimtelijke ordening
    De Natuur en Milieufederatie Limburg ondersteunt haar achterban graag bij problemen en vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening. Jouw probleem of vraag moet dan wel aan bepaalde eisen voldoen. Hoe weet je nu of je bij de NMF Limburg terecht kunt? Hiervoor hebben we een beslisboom gemaakt. Aan de hand hiervan kun je zelf nagaan of de milieufederatie de aangewezen partner is om hulp te vragen.
    Bekijk de beslisboom

Sluit je aan met jouw organisatie en maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze expertise. Samen voor een mooi en duurzaam Limburg.