Samen voor een mooi en duurzaam Limburg

Communicatie 

De Natuur en Milieufederatie Limburg communiceert met verschillende doelgroepen, zoals burgers, overheden, natuur- en milieuorganisaties en media. Zij wil met deze doelgroepen informatie over natuur en milieu en haar werkzaamheden uitwisselen. Ook wil ze draagvlak creƫren voor haar opvattingen en standpunten.

 

Digitale nieuwsbrief

Vind je het leuk om regelmatig actuele informatie te krijgen over de Milieufederatie en haar partners? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. Deze verschijnt circa 6 keer per jaar.

 

Sociale media

Uiteraard vind je NMF Limburg op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en LinkedIn. Via de sociale media blijft je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Tijdschrift Limburgs Milieu

Wil jij weten wat er speelt op het gebied van natuur en milieu in Limburg? Lees dan Limburgs Milieu, het tijdschrift van de Natuur en Milieufederatie Limburg met interessante artikelen, interviews en achtergrondinformatie rondom actuele kwesties.

 

Een abonnement op het tijdschrift Limburgs Milieu zit inbegrepen bij het donateurschap. Voor slechts 12,50 euro per jaar steun je de doelstellingen van NMF Limburg en krijg je elk kwartaal het tijdschrift thuisgestuurd.

Lees meer over het donateurschap