Nationaal Vogeltrekweekend 2020

Nationaal Vogeltrekweekend 2020

2 oktober 2020 - 4 oktober 2020

  • Organisatie: Vogelbescherming Nederland
  • Inschrijven bij: Zie website
  • Meer informatie: debby.doodeman@Vogelbescherming.nl

Vogelbeschermingbescherming Nederland roept vogelwerkgroepen, collega-organisaties en vrijwilligers op om ook dit weekend een activiteit te organiseren, een excursie, workshop, lezing of expositie rond het thema vogeltrek en trekvogels. Het doel is om dit fenomeen en het belang van Nederland voor trekvogels aan het brede publiek te laten zien. Het Nationaal Vogeltrekweekend is daarmee een uithangbord voor de Nederlandse vogels en natuur en vergroot het draagvlak voor natuurbescherming.

 Organiseer ook een activiteit
We zouden het erg leuk vinden als ook uw organisatie zich laat zien met activiteiten. Zo kunnen we samen zoveel mogelijk mensen bereiken en van het Nationale Vogeltrekweekend misschien ook wel, naast de Vogelweek, een blijvend evenement maken?

 Deelnemers-registratie kan via uw eigen website
​U heeft de mogelijkheid om inschrijvingen voor uw activiteit via de Vogeleweeksite of via uw eigen website te laten lopen. In het laatste geval komen de deelnemersgegevens bij u terecht. U kunt deze contacten desgewenst opvolgen met ledenwerving, nieuwsbrieven of andere contactmomenten.

Terug naar agenda

Nationaal Vogeltrekweekend 2020