Doe je mee met ons jongerenplatform?

Jongerenplatform NMF Limburg

Het Groene Toekomst Collectief is een groep jongeren uit Limburg die een passie voor klimaat, milieu en natuur delen en daarmee samen aan een groene toekomst werken.  

Het Groene Toekomst Collectief is een groep jongeren uit Limburg die een passie voor klimaat, milieu en natuur delen en daarmee samen aan een groene toekomst werken.

Wij verbinden jongeren die actief willen zijn met verschillende thema’s die passen binnen een groene toekomst, maar die misschien nog niet weten hoe te beginnen of wat te doen. Samen organiseren we acties en evenementen,  denken we mee met beleidsmakers en geven we gevraagd en ongevraagd advies.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en dan gaan we samen op zoek naar wat jij kunt en wilt betekenen zodat we samen een groene toekomst kunnen realiseren!  

Wij werken samen met de Natuur en Milieufederatie Limburg en willen jongeren dé plek geven die zij verdienen.

Waarom zijn wij er?
We staan met zijn allen voor grote uitdagingen en willen daarom graag met elkaar onze toekomst vormgeven. We laten zien dat het anders kan, dat jongeren een belangrijke rol kunnen hebben in hun toekomst en positieve verandering in beweging kunnen zetten!

Wat doen wij?
In het najaar van 2021 zijn wij begonnen, samen met de Natuur en Milieufederatie Limburg. Op dit moment werken we aan meerdere projecten en evenementen. Zo hebben we onlangs de Nacht van de Nacht in Roermond georganiseerd. Daarnaast denken wij actief mee over dossiers van de Natuur en Milieufederatie Limburg rondom stikstof, waterkwaliteit, circulariteit en nog veel meer!

Het Groene Toekomst Collectief wil verbinden met alles wat er al is, en toevoegen wat nog nodig is om de stem van jongeren te laten horen. Wij denken dat samenwerken cruciaal is, we ondersteunen projecten van anderen vanuit ons perspectief en co-creëren projecten op basis van wat onze jongeren willen en nodig vinden. Hiermee willen we jongeren motiveren en hun talenten laten ontwikkelen. 

Wil je meedenken en/of meedoen? Stuur dan een mailtje zodat wij contact met je op kunnen nemen. 

De leden zijn zeer divers in ambitie en achtergrond, en goed verspreid over de provincie

Thomas – Roermond | Anne – Roermond | Fons – Veulen, Venray | Nathalie – Heuvelland | Jules: Roermond | Lieve: Roermond | Anouschka – Beek | Danique – Maastricht | Laura – Ransdael | Britt – Maastricht |

Profiel Sandra Holleman

Sandra Holleman

Communicatie & PR

Bereikbaar: Ma, di en do