Meedoen

Sluit je bij ons aan

De Natuur en Milieufederatie Limburg zet zich in voor natuur en landschap, een gezond leefmilieu en duurzaamheid in Limburg. Dat doen we samen met onze achterban van circa honderd aangesloten organisaties. Ook staan we voor alle Limburgers klaar met advies en informatie. Je kunt ons werk steunen door donateur te worden of je aan te sluiten als organisatie.

Word donateur

Vind je het belangrijk dat er een organisatie is die opkomt voor een mooi en duurzaam Limburg? Word dan donateur van de Natuur en Milieufederatie. Via onze nieuwsbrief houden we je regelmatig op de hoogte van natuur- en milieunieuws, evenementen en andere activiteiten. Ook nodigen we je uit voor interessante bijeenkomsten, zoals onze jaarlijkse ontmoetingsdag.
Lees meer over het donateurschap

Lidmaatschap organisatie

Voor een lokale natuur- en milieuorganisatie biedt ons lidmaatschap veel voordelen. Zo kan een aangesloten organisatie bij ons terecht met vragen over natuur- en milieuthema’s. Ook organiseren we regelmatig vergaderingen in de regio. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om samen met de Natuur en Milieufederatie Limburg procedures te voeren.
Lees meer over het lidmaatschap voor organisaties