Meld je aan als jongerenambassadeur

6 juli 2021

Droomplek bij Natuur en Milieufederatie Limburg: help ons jongeren te enthousiasmeren

De Natuur en Milieufederatie Limburg (NMF Limburg) werkt dagelijks aan het behoud en de ontwikkeling van natuur en landschap, milieubescherming en duurzame ontwikkeling in Limburg. Later dit jaar bestaat de federatie 50 jaar: een mooi moment om een jeugdbeweging in het leven te roepen.

Jongerenambassadeurs gezocht

De afgelopen maanden heeft onze stagiaire Anne in het kader van haar afstudeeronderzoek een strategie ontwikkeld voor het verbinden van jongeren van 17 tot 27 jaar aan de doelen van NMF Limburg. Nu is het tijd om deze strategie uit te voeren en een actieve jeugdbeweging te starten.

Wil jij bijdragen aan een duurzamer en milieubewuster Limburg? Lijkt het jou leuk om samen met Anne en andere jongeren een sociale mediacampagne op te zetten? En ben jij iemand die jongeren op een creatieve wijze enthousiast wil maken voor de jeugdbeweging? Dan ben jij de jongerenambassadeur die wij zoeken!

Meld je aan

Kom jij ons team versterken als jongerenambassadeur? Je bent van harte welkom. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Pim Brueren via p.brueren@nmflimburg.nl of app/bel hem even op 06-18530825.

 

Meer info? Neem contact op met Pim Brueren

Profiel Pim Brueren

Pim Brueren

Adviseur Energie en Circulariteit

Bereikbaar: Ma t/m do