VACATURE 📢  Adjunct-Directeur (32 uur p/w)

14 april 2022

Wil jij jouw managementtalent inzetten voor een mooi en duurzaam Limburg?

Gaat jouw groene hart sneller kloppen van pittige milieudossiers, juridische vraagstukken en ruimtelijke ordeningszaken? Reageer dan op onze vacature Adjunct-Directeur (32 uur p/w) en kom ons team versterken.

Wij zoeken…
Een maatschappelijk gedreven manager met een groen hart, die enerzijds zorgdraagt voor een effectief functionerende interne bedrijfsvoering en anderzijds ook graag inhoudelijk aan de slag gaat met één van onze werkvelden. Een duo-baan voor een aanpakker die zich zowel senang voelt in de wereld van financiën & control, P&O en ICT als in het (juridisch) milieudomein. Die er samen met een kleine staf voor zorgt dat de randvoorwaarden om ons werk goed te doen goed geregeld zijn. En daarnaast meerdere inhoudelijk complexere trajecten leidt samen met collega’s. Dit kunnen milieudossiers, juridische vraagstukken, ruimtelijke ordeningszaken of anderszins zijn.

Heb je veel ervaring en affiniteit met interne bedrijfsvoering? Ben jij thuis in de wereld van werkplannen, begrotingen en jaarverslagen binnen een organisatie? En ben je daarnaast ook inhoudelijk gedreven en ervaren op één van onze werkgebieden?

Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Heb je interesse?
Lees dan eerst het vollledige functieprofiel en stuur vóór maandag 9 mei 2022 je CV met motivatiebrief aan ons door.

Bekijk de volledige vacaturetekst