Verkiezing meest verrommelde plek in Limburg

17 juni 2009

Verkiezing meest verrommelde plek in Limburg

De Provinciale Milieufederaties zijn gestart met een verkiezing om de meest verrommelde plek per provincie te achterhalen. Ook in Limburg kun je stemmen op de lelijkste locatie via de website www.verkniptlandschap.nl. In oktober wordt in elke provincie de ‘winnende’ verrommeling opgeruimd.

Begin 2009 hebben honderden burgers verrommelde locaties in heel Nederland gemeld op de website van Verknipt Landschap. De Milieufederatie Limburg heeft aan de hand van de binnengekomen meldingen een top-6 genomineerd.

Jij kunt nu uit die top-6 de meest verrommelde plek van Limburg kiezen. Ook kunnen je via de website www.verkniptlandschap.nl oplossingen aandragen hoe de verrommeling het beste opgeruimd kan worden.

Oktober opruimmaand

In de maand oktober worden in alle provincies opruimacties gehouden. Het is de bedoeling dat de plek met de meeste verrommeling een complete opknapbeurt krijgt. Bovendien zal een vakjury de meest verrommelde plekken van de twaalf provincies naast elkaar leggen om te kijken welke plaats de lelijkste plek van Nederland wordt.

Verkiezing meest verrommelde plek in Limburg