Samen voor een mooi en duurzaam Limburg

Startpagina's 

Natuur.nl is het startpunt voor de Nederlandse natuur op internet.

Milieu Centraal is in deze woelige zee van milieu-informatie een baken waar consumenten op kunnen vertrouwen. Milieu Centraal is een landelijke organisatie die consumenten praktische en betrouwbare milieu-informatie biedt. De informatie is getoetst door een forum van onafhankelijke deskundigen.

Startpagina op internet over het onderwerp natuur. Op de site staan alle belangrijke homepages over natuur vermeld, gesorteerd op onderwerp.

Het Natuurloket is een onafhankelijke informatiemakelaar, die gegevens over beschermde soorten voor u toegankelijk maakt. Deze gegevens zijn afkomstig uit de databanken van gespecialiseerde organisaties, verenigd in de Vereniging Onderzoek Flora en Fauna.

In het Energieportal vindt u toegankelijke informatie van algemene aard over diverse milieukwesties. Daarnaast leest u hoe burgers, bedrijven en overheid milieuproblemen kunnen voorkomen of oplossen.

Hier vind je alle energieaanbiedingen (ook van de groene energieleveranciers) op een rijtje alsmede bespaartips.

Deze website is voor alle inwoners van Limburg die vragen hebben over energiebesparing in hun gemeente of regio. Ook vind je er info over duurzame energie en de toepassingen daarvan.