Doe mee met actiemaand Natuurkracht

27 september 2023

Doe mee met actiemaand Natuurkracht

Het project Natuurkracht loopt op volle kracht: de eerste fondsaanvragen zijn goedgekeurd en met de uitvoering van verschillende projecten is onlangs gestart. In Valkenburg aan de Geul bijvoorbeeld, waar een plein deels wordt onthard en een Tiny Forest is aangeplant. Deze activiteiten zijn gelinkt aan een Escape spel om bewustzijn en kennis te creëren rondom natuurlijke oplossingen tegen wateroverlast.

Foto: ARK Rewilding Nederland

 

November = Actiemaand

Want dat is waar Natuurkracht om draait: mensen activeren om samen te werken aan oplossingen tegen wateroverlast in het Geul- en Gulpdal. November is de actiemaand van Natuurkracht waarin we vrijwilligers oproepen om mee te helpen. Gedurende de hele maand worden er meerdere events georganiseerd op diverse locaties in Zuid-Limburg. Zo gaan we de langste Haag van Limburg aanplanten, worden er tegels gewipt en zetten we de schop in de grond om graften aan te leggen.

Wil je met ons meedoen? Kijk voor alle data en activiteiten op www.natuurkracht.org. Hier vind je ook meer info over het Natuurkracht spreekuur waarin je advies kan inwinnen en vragen kan stellen over projecten die je zelf wil opstarten met behulp van het Natuurkracht fonds.

 

Wil je reageren? Neem contact op met Ruben

Profiel Ruben Vleeschouwers

Ruben Vleeschouwers

Adviseur Water & Milieu

Bereikbaar: Ma t/m do