Doe online mee met ons 50-jarig jubileum symposium

28 september 2022

Doe online mee met ons 50-jarig jubileum symposium

Op donderdag 20 oktober vieren we ons 50-jarig bestaan met het symposium ‘Limburg, een Landschap met Toekomst’. Aan de hand van vier inspirerende verhalen verkennen we het toekomstperspectief voor Limburg rondom de thema’s water, klimaat, duurzaamheid en landbouw.

Na het plenaire deel gaan we in aparte themasessies met de sprekers en elkaar in gesprek over deze urgente thema’s. Aan het einde van de middag doen we een gezamenlijke poging om de contouren te schetsen van het toekomstige Limburgse landschap.

Professionele livestream

Het aantal plaatsen op locatie is beperkt. Daarom nodigen we iedereen die belangstelling heeft van harte uit om online deel te nemen aan ons symposium. Je kunt het hele event (van 13.30 tot 17.00 uur) volgen via een professionele livestream vanuit de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Wil je zelf ook bijdragen aan de discussie tijdens de themasessie van jouw keuze? Graag! We zorgen voor een eenvoudige chatfunctie waarmee je vragen kunt stellen aan de sprekers en andere deelnemers. Ook ontvang je enkele weken na afloop een creatieve en inhoudelijke wrap-up van ons symposium.

Meld je aan voor de livestream

Enkele dagen voor aanvang van het symposium ontvang je een mail met deelnamelinks voor het plenaire deel en de afzonderlijke themasessies. Op die manier kun je eenvoudig zelf bepalen welke themasessie je wilt volgen en eventueel ook nog tussendoor wisselen van sessie.

PS Onze digitale jubileumtijdlijn is compleet! Maak samen met ons een digitale tijdreis op 50jaarnatuurlijk.nl