Gezocht: Schoolgidsen Nationale Parken Limburg

17 februari 2020

Gezocht: Schoolgidsen Nationale Parken Limburg

Woon je in de buurt van Nationaal Park De Groote Peel, De Maasduinen of De Meinweg? En wil jij jouw enthousiasme en liefde voor natuur graag delen met kinderen? Meld je dan aan voor de opleiding tot schoolgids.

IVN Natuureducatie organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap jaarlijks voor meer dan 4000 kinderen programma’s waarbij kinderen al onderzoekend en ontdekkend over natuur en duurzaamheid leren. De huidige problematiek rondom stikstof en duurzaamheid zorgt ervoor dat de vraag naar natuur- en duurzaamheidseducatie toeneemt. Om aan deze toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, zijn schoolgidsen onmisbaar. Daarom bieden de samenwerkende natuurorganisaties tussen 6 mei en 8 juni een 6-daagse opleiding tot schoolgids aan.

De opleiding begint met een kennismakende informatieavond, gekoppeld aan een van de drie parken. Tijdens deze informatieavond ontvang je alle praktische informatie over de opleiding, hoor je wat het inhoudt om schoolgids te zijn en krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden voor één van de informatieavonden kan via de onderstaande button.

Aanmelden informatieavond schoolgids

Foto boven: Schoolgids geeft uitleg in Nationaal Park De Groote Peel (Bron: IVN Natuureducatie)

Tags: