Meld je aan voor het Webinar ‘De staat van de natuur in Limburg’

18 januari 2024

Meld je aan voor het Webinar ‘De staat van de natuur in Limburg’

De Natuur en Milieufederatie Limburg heeft studenten van de Open Universiteit Heerlen in september 2023 gevraagd om mee te denken over de ontwikkeling van een ‘Natuurbarometer’. Het verkennende onderzoek naar zo’n instrument is inmiddels afgerond en wij delen de onderzoeksresultaten graag tijdens een online webinar op woensdag 6 maart 2024.

Foto: Eikelmuis (Credits: Mark Zekhuis, Saxifraga)

 

Soortenrijkdom in kaart brengen

Tijdens dit webinar nemen Matthijs, Yvette, Diana en Sarah, vier enthousiaste studenten van de Open Universiteit te Heerlen, je mee in hoe de staat van natuur in Limburg momenteel wordt gemeten en hoe we de natuur in Limburg (vooral de soortenrijkdom) in de toekomst beter in kaart kunnen brengen. Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de verschillende gebiedstypes in natuur, agrarische en stedelijke gebieden. Tot slot geven de studenten tips over hoe inwoners beter betrokken kunnen worden bij het verrichten van metingen.

Graag nodigen wij je uit voor het online webinar:

‘De staat van de natuur in Limburg’

Op woensdag 6 maart 2024 van 19:30-21:00 uur.

Het webinar is voor iedereen die leeft of werkt in de Limburgse natuur. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen en opmerkingen te delen met de studenten van de Open Universiteit en met de Natuur en Milieufederatie Limburg.

Aanmelden webinar

Na aanmelding ontvang je een deelnamelink voor het webinar via mail.

 

 

Meer info? Neem contact op met Noa

Profiel Noa van Mulken

Noa van Mulken

Ruimtelijke ordening, natuur en landschap

Bereikbaar: Ma t/m do