Nacht van de Nacht activiteit Roermond gaat niet door

25 oktober 2023

Nacht van de Nacht activiteit Roermond gaat niet door

Helaas gaat onze eigen activiteit in Roermond niet door tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 28 oktober. De reden is dat we te weinig aanmeldingen hebben ontvangen. De activiteit zou plaatsvinden bij de Groene Transformator op het Weerstandterrein in Roermond en is dus afgelast.

Wel kun je je nog aanmelden voor het event in Swalmen of een van de andere donkere activiteiten in Limburg (zie ook hieronder).

Activiteiten in Limburg

De Nacht van de Nacht vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 oktober, de nacht waarop de wintertijd ingaat en het een extra uur donker is! Dit jaar is het tijdens de Nacht van de Nacht ook nog eens Volle Maan. Bezoek een van de tientallen activiteiten in Limburg en ervaar hoe belangrijk duisternis is voor mens en natuur! Beleef de nacht tijdens en wandeling in natuurgebieden, parken en steden in Afferden, Beek, de Peel, Maastricht en het Jammerdal, bezoek een vleermuizenkelder in Helden of kom dineren bij kaarslicht in Vijlen.

Bekijk alle activiteiten

Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd.

Nacht van de Nacht - 28 oktober 2023