Zonnige en succesvolle achterbandag Milieufederatie

6 oktober 2014

Zonnige en succesvolle achterbandag Milieufederatie Limburg

Afgelopen zaterdag hield de Milieufederatie Limburg een drukbezochte achterbandag (relatiedag) op Kasteel Hartelstein in Maastricht, bij het Grensmaasgebied. In groepen werd het interessante Grensmaasproject bezocht en waren er presentaties van Consortium Grensmaas (Peet Adams) en Staatbosbeheer. Gedeputeerde Patrick van der Broeck was ook aanwezig en hield een korte toespraak.

Tevens werden op achterbandag de nieuwe app Tijdreizen in Limburg (TRINL) – die binnenkort beschikbaar is in de app stores van Apple en Android – en het nieuwe logo van de Milieufederatie Limburg onthuld met de kleuren: groen (natuur), blauw (water / lucht) en roodbruin (rode leeuw / löss / fauna). De Milieufederatie volgt hierin de landelijke lijn van huisstijl van de Natuur en Milieufederaties.

Na afloop van de achterbandag was er voor genodigden de afscheidsreceptie van Toine Wuts. Wuts werkte 15 jaar lang bij de MIlieufederatie als beleidsmedewerker energie en mobiliteit. Hij was in die hoedanigheid betrokken bij Racecircuit Venray, Buitenring Parkstad en IJzeren Rijn. Wegens gezondheidsredenen heeft hij de federatie moeten verlaten. Met een emotionele toespraak nam hij afscheid van medewerkers, vrienden en relaties. Klik hier voor een fotoverslag

Zonnige en succesvolle achterbandag Milieufederatie Limburg