Coronavirus | NMF Limburg blijft bereikbaar maar annuleert alle activiteiten tot 1 juni

17 maart 2020

Coronavirus | NMF Limburg blijft bereikbaar maar annuleert alle activiteiten tot 1 juni

Vanzelfsprekend hechten wij aan de veiligheid en goede gezondheid van en voor iedereen. Normaal kiezen we bij voorkeur voor direct contact met de mensen in ons netwerk. Voor de komende periode wijken we daarvan af en volgen we nauwgezet de adviezen van de overheid en het RIVM met betrekking tot het Coronavirus op. Dit betekent dat alle door ons geplande bijeenkomsten en externe afspraken tot 1 juni zijn geannuleerd. We stellen alle betrokkenen daarvan op de hoogte.

Ná 1 juni

Staat jouw activiteit met ons gepland ná 1 juni? Deze activiteit gaat vooralsnog door. Het kan zijn dat we de activiteit alsnog annuleren als de adviezen daarom vragen. We laten uiterlijk 48 uur van te voren weten als een activiteit wordt geannuleerd.

Bereikbaarheid

Het gehele team werkt vanaf vandaag vanuit huis. We zijn wel gewoon bereikbaar per mail of per telefoon.
Heb je een algemene vraag aan ons? Mail naar info@nmflimburg.nl of klik hier voor de contactgegevens van alle medewerkers.

Sterkte

Hierbij wensen we iedereen veel sterkte toe in deze uitzonderlijke periode en in het bijzonder alle Nederlanders die nu een extra inspanning moeten leveren of die extra getroffen worden door deze crisis.