20 december klimaatcafé in Maastricht

28 november 2006

20 december klimaatcafé in Maastricht

Op woensdag 20 december organiseert Milieudefensie een Klimaatcafé in Maastricht met diverse actuele klimaatdebatten. Maastrichtse jongeren, CDJA en Jonge Socialisten kruisen de degens met Maastrichtse politici over de vraag wie het klimaat moet redden en wie de meeste CO2 kan besparen.

De rol die de grote Nederlandse banken kunnen spelen in het stoppen van klimaatverandering staat centraal in een van de debatten. Pittige discussies, interessante informatie, live muziek en cabaret. Dat is het Klimaatcafé: een avond vol energie!

Wat: Klimaatcafé Maastricht.

Met: Maastrichtse politiek daagt scholieren uit wie de meeste CO2 kan besparen, CDJA, Jonge Socialisten en jongeren in debat met milieuwethouder Wim Hazeu (Groen Links), klimaatcolumn van Aafke Meelen, wervelende klimaatquiz en live muziek van Pjottr.

Datum: Woensdag 20 december, zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Plaats: Grandcafé Ipanema (Bonnefantenmuseum), Avenue Ceramique 250, Maastricht.

Toegang: Gratis.

Meer info: www.milieudefensie.nl/klimaatcafe

Het Klimaatcafé in Maastricht maakt deel uit van een serie van vijf klimaatcafés die tot eind december door het hele land georganiseerd wordt, in samenwerking met lokale groepen. Dit jaar staat de rol van de Nederlandse banken in het stoppen van klimaatverandering centraal. Met scherpe debatten, live muziek, cabaret en een wervelende klimaatkwis. Dat is het Klimaatcafé: een avond vol energie!

Tags: