2006, een jaar van verandering

14 december 2005

2006, een jaar van verandering

Bestuur en medewerkers van de Milieufederatie wensen u prettige feestdagen en een goed 2006

Het bestuur en de medewerkers van de Milieufederatie Limburg wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2006!

Voor de Milieufederatie wordt 2006 een jaar van verandering. We nemen namelijk afscheid van een bijzonder iemand. Henk Vijverberg was vanaf 1973 de directeur van de Milieufederatie en nu is de tijd gekomen dat hij van de VUT-regeling mag gaan genieten. Zoals al eerder bekend is gemaakt zal Hans Heijnen Henk als directeur opvolgen.

Ter gelegenheid van het afscheid van Henk Vijverberg organiseert de Milieufederatie op 26 januari 2006 een symposium met als titel β€˜In Brussel gebeurt het!’. Deze studiemiddag vindt in het Provinciehuis plaats en begint om 13.30 uur. Vanaf 16.30 uur kunt u afscheid nemen van Henk Vijverberg tijdens de aansluitende afscheidsborrel.

Ook in 2006 blijft de Milieufederatie zich inzetten voor natuur, milieu en landschap in Limburg. We blijven streven naar een aantrekkelijk woon-, werk- en leefmilieu, voor de huidige en de komende generaties. Kunnen we ook weer op uw steun rekenen?

Prettige feestdagen!

Tags: