27 oktober 2007 Derde Nacht van de Nacht

26 maart 2007

27 oktober 2007 Derde Nacht van de Nacht

Doe ook mee een organiseer een duistere activiteit.

Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan. De Limburgse Milieufederatie grijpt dit moment aan om alvast vooruit te kijken naar 27 oktober, wanneer de klok weer teruggezet wordt. In die extra lange nacht vindt voor de derde maal de Nacht van de Nacht plaats. De Nacht van de Nacht is bedoeld om aandacht te vragen voor de schoonheid én de functie van de duisternis, die steeds meer onder druk staan door de almaar toenemende verlichting.

Tijdens De Nacht van de Nacht worden in heel Nederland nachtelijke activiteiten ontplooid; Sterrenwachten openen hun deuren, er zijn avondwandelingen in natuurgebieden en avondexcursies per boot. Ook dierentuinen, aquaria en duikverenigingen en andere organisaties doen mee.

De Nacht van de Nacht van 2006 was een groot succes. Het evenement trok in Limburg meer dan 400 bezoekers op diverse locaties. In heel Nederland deden maar liefst 10.000 mensen mee aan de Nacht van de Nacht.

De Milieufederatie Limburg nodigt u uit om mee te doen aan de Nacht van de Nacht en een avondactiviteit te organiseren. Dit kan een wandeling of excursie zijn, maar ook een lezing, markt of tentoonstelling. Heeft u interesse om een activiteit te verzorgen, neem dan contact op met de Milieufederatie Limburg via 0475-386410 of a.huijts@milieufederatielimburg.nl

Zie www.nachtvandenacht.nl voor meer informatie.

27 oktober 2007 Derde Nacht van de Nacht

Tags: