De Groene Peiler wil jouw mening

12 september 2012

De Groene Peiler wil jouw mening

Jouw mening is belangrijk. Zeker als het gaat over je eigen leefomgeving. Misschien wil je wel dat er dingen anders gaan. Of had je graag bepaalde ontwikkelingen bij jou in de buurt voorkómen. Voor iedereen die verder denkt dan zijn eigen voordeur en zijn stem wil laten horen is er De Groene Peiler. Het online natuur- en milieupanel waar jouw mening telt. Want natuur en milieu maak je zelf. Je stem kan grotere gevolgen hebben dan je zou denken!

De Groene Peiler is het gezamenlijke natuur- en milieupanel van de Natuur en Milieufederaties. In elke provincie neemt een groep mensen plaats in een online panel dat zijn mening geeft over actuele ontwikkelingen in de omgeving.

In het panel komen is gemakkelijk: je meldt je aan op de website www.degroenepeiler.nl en je doet meteen mee. Meedoen betekent concreet dat we je een paar keer per jaar via een e-mail uitnodigen om een online vragenlijst over een natuur- of milieuonderwerp in te vullen. Zo denk je mee over natuur en milieu en wordt jouw mening gehoord!

De Natuur en Milieufederaties werken door middel van lobby, samenwerking en voorlichting aan een mooier, gezonder en duurzamer Nederland. Dankzij De Groene Peiler hebben ze een beter zicht op wat inwoners belangrijk vinden op het gebied van natuur en milieu in de provincie. De 12 milieufederaties zetten zich in elke provincie in voor natuur, milieu en landschap. Elke provincie heeft zijn eigen panel. Je wordt op basis van je postcode automatisch ingedeeld in het panel van de provincie waar je woont.

Doe mee, denk mee en meld je vandaag nog aan!

De Groene Peiler wil jouw mening