De Provinciale Milieufederaties in Één tegen 100 bij de NCRV

14 september 2010

De Provinciale Milieufederaties in Één tegen 100 bij de NCRV

Op zondag 19 september wordt in de uitzending Één tegen 100 aandacht besteed aan het werk van De Provinciale Milieufederaties. Twee nieuwsflitsen in het populaire spelprogramma brengen het werk van De Provinciale Milieufederaties in beeld.

In elke aflevering van Één tegen 100 dat door de NCRV wordt uitgezonden, staat een goed doel centraal dat meeprofiteert van de opbrengst van de Nationale Postcode Loterij. Liefst 75 organisaties, waaronder Greenpeace, Wereld Natuur Fonds, Artsen zonder Grenzen en De Provinciale Milieufederaties kunnen rekenen op de steun van de Nationale Postcode Loterij.

In de twee nieuwsflitsen over de Milieufederaties die op zondag 19 september in Één tegen 100 te zien zijn, wordt het werk van De Provinciale Milieufederaties getoond. Zo is er een filmpje gemaakt over de werkzaamheden van De Provinciale Milieufederaties. Ook wordt één project speciaal uitgelicht: de Nacht van de Nacht. Dit evenement wordt op 30 oktober aanstaande in heel Nederland georganiseerd. Klik hier voor het filmpje.

Één tegen 100 is een spannende kennisstrijd onder leiding van presentatrice Caroline Tensen! Uit welke categorie wil je een vraag? Zet je het ABC-tje in? Dilemma’s die de kandidaat krijgt in deze kennisstrijd, waarin hij het moet opnemen tegen honderd tegenkandidaten. Caroline Tensen vuurt vragen op de kandidaat en het publiek af. Weet de kandidaat het slim en doordacht te spelen, dan gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

Één tegen 100 wordt zondag 19 september uitgezonden op Nederland 1 om 21:15 uur.

De Provinciale Milieufederaties in Eén tegen 100 bij de NCRV