Doe op 28 oktober mee aan de Nacht van de Nacht

16 juni 2006

Doe op 28 oktober mee aan de Nacht van de Nacht

Laat zien dat u staat voor slimme verlichting op een juiste plek !

28 oktober 2006 is uitgeroepen tot de Nacht van de Nacht. In deze Nacht vragen de 12 provinciale Milieufederaties, stichting Natuur en Milieu, lokale verenigingen en vele burgers aandacht voor het behoud van duisternis. In heel Limburg vinden belevingsactiviteiten plaats, zoals wandelingen, excursies en nachtpicknicks. Natuurlijk wordt onderweg gekeken naar de sterren en geluisterd naar de vele nachtdieren. In 2005 namen ruim 300 Limburgers deel aan de Nacht van de Nacht.

De Milieufederatie Limburg nodigt verenigingen, gemeenten en natuurlijk burgers uit om mee te werken aan dit evenement. Verenigingen en groepen kunnen een fietstocht of wandeling organiseren, waarin sterren of nachtdieren centraal staan. Gemeenten worden opgeroepen om in deze nacht overbodige (sier)verlichting uit te doen en burgers kunnen hun tuinverlichting doven.

Door mee te werken aan de Nacht van de Nacht laat u zien dat u staat voor slimme verlichting op een juiste plek!

Als u interesse heeft om mee te werken aan de Nacht van de Nacht, meld u zich dan aan via email (a.huijts@milieufederatielimburg.nl) of telefoon (0475-386410).

Tags: