Duurzame energiebeurs in Hanenhof Geleen op 15 april

8 april 2013

Duurzame energiebeurs in Hanenhof Geleen op 15 april

Slim besparen op vaste lasten? Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf (duurzame) energie op te wekken middels zonnepanelen of zelfs met windmolens. Op maandag 15 april organiseert de Energie Coöperatie Sittard-Geleen een beurs over energiebesparende maatregelen én het zelf opwekken van duurzame energie. De Duurzame Energie Beurs wordt gehouden in de Hanenhof in Geleen van 14.00-22.00 uur. De entree is gratis.

De Sittardse wethouder Ruud Guyt opent om 14.00 uur de beursvloer. Lokale ondernemers geven vrijbijvend deskundig advies om slim te besparen op energielasten. Denk aan goede isolatie in en om de woning, besparende verlichting en zuinige verwarmingstoestellen. Gedurende de dag worden er diverse presentaties en lezingen gehouden. Ook is de Provincie Limburg aanwezig om meer te vertellen over duurzaamheidsleningen.

De Milieufederatie Limburg is op de beurs met een elektrische Nissan Leaf die ter beschikking is gesteld door Niroc in Roermond. Belangstellenden kunnen een proefritje maken in deze bijzondere elektrische auto. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meld je ter plekke aan bij één van onze vrijwilligers.

Duurzame energiebeurs in Hanenhof Geleen op 15 april