Eerste Hulp Bij Lichthinder

13 februari 2006

Eerste Hulp Bij Lichthinder

Waar vindt u nog echte donkere plekken in een geïndustrialiseerd en dichtbevolkt land als Nederland? Bijna nergens meer. De duisternis wordt bedreigd door oprukkende verlichting van kassen, reclameborden, lampen bij sportvelden, verlichte bedrijventerreinen en gebouwen. Terwijl donkere nachten belangrijk zijn voor het welzijn van mens en natuur.

Ondervindt u als particulier of organisatie ook hinder van overmatige verlichting? Kom dan in actie! Vraag het pakket ‘Eerste Hulp Bij Lichthinder’ aan bij de Milieufederatie. Met voorbeeldbrieven naar bedrijven, acties richting gemeenten en allerlei tips helpen wij u in de strijd tegen lichthinder. Verder bevat het pakket enkele folders en tijdschriften over licht en lichthinder.

U kunt het pakket ‘Eerste Hulp Bij Lichthinder’ geheel kosteloos aanvragen bij de Milieufederatie Limburg via: 0475-386410 of sml@milieufederatielimburg.nl.

De eerste 10 aanvragers krijgen bovendien het boek ‘Schitterend donker, beleven van donker in een land vol licht’ gratis bij hun bestelling.

Tags: