Ga jij betaald op wereldreis voor het goede doel?

23 februari 2011

Ga jij betaald op wereldreis voor het goede doel?

De Nationale Postcode Loterij is op zoek naar een Internationaal Goede Doelen Ambassadeur voor de periode van negen maanden. Als toekomstige Internationaal Goede Doelen Ambassadeur reis je betaald de wereld rond en bezoek je verschillende goede doelen die de Nationale Postcode Loterij steunt. Je brengt via diverse media, waaronder een eigen weblog, verslag uit van je belevenissen en ervaringen bij de goede doelen.

Je kunt je alleen of samen met een vriend(in) opgeven. Uiteindelijk zal een team van twee ambassadeurs op reis gaan. Dit is een team dat zich samen heeft opgegeven of twee door de Nationale Postcode Loterij aan elkaar gekoppelde kandidaten.

Als internationaal Ambassadeur maak je het werk van goede doelen zichtbaar voor de buitenwereld. Je houdt onder andere een weblog bij van je ervaringen en plaatst hierop verslagen, foto’s en filmpjes. Je hebt contact met nationale en internationale media om je belevenissen zoveel mogelijk te vertellen en krijgt per goed doel een aantal opdrachten die je daar ter plekke vervult. Zo krijg je een goed beeld van het reilen en zeilen binnen het goede doel.

De Nationale Postcode Loterij regelt jouw reis, de te bezoeken goede doelen en accommodatie ter plaatse. Als Internationaal Goede Doelen Ambassadeur kun je rekenen op een passende vergoeding.

Functie-eisen

  • Je hebt een passie voor reizen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je schriftelijke taalvaardigheid is uitstekend
  • Je vindt het leuk om op verschillende plekken te werken en kunt het goed aan om gedurende een half jaar niet of nauwelijks in Nederland te zijn
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid en staat stevig in je schoenen
  • Je hebt een warm hart voor de goede doelen die de Nationale Postcode Loterij steunt

De Postcode Loterij biedt een zeer afwisselende en uitdagende functie voor een periode van negen maanden (april t/m december 2011) waarvoor je de hele wereld doorreist. Je bent van de negen maanden ongeveer zes maanden in het buitenland. Je kunt alleen of samen met een vriend(in) naar deze functie solliciteren. Uiteindelijk gaat een tweetal samen op reis.

Solliciteer via internationaalambassadeur.nl

Ga jij betaald op wereldreis voor het goede doel?