Informatieavond over zonne-energie op 10 mei

3 mei 2011

Informatieavond over zonne-energie op 10 mei

Transition Town Roermond organiseert op dinsdag 10 mei 2011 een informatieavond over zonne-energie. Deze voorlichtingsavond wordt gehouden in Het Groenhuis, Godsweerderstraat 2 in Roermond. Aanvang is om 20.00 uur.

De avond wordt ingeleid door Floris Mokveld, ervaringsdeskundige op het gebied van zonne-energie. Naast uitleg over de techniek, de kosten en de mogelijkheden voor subsidie zal hij enthousiast vertellen hoe leuk het is om energieproducent te zijn en de meter te zien terugdraaien! Ook de hobbels die de duurzame burger op zijn weg naar energieproducent tegekomt blijven niet onvermeld.

Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Hierbij is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, initiatieven te bespreken of eventueel hulp te vragen. Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van zonne-energie, al langer rondloopt met plannen om zelf energie te gaan produceren, of al enthousiast zonnestroom opwekt en vindt dat anderen dat ook moeten gaan doen, dan ben je van harte welkom.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk i.v.m. de beperkte ruimte. Stuur hiervoor bij voorkeur een email naar info@transitiontownroermond.nl of bel: 06-17310253.Het bijwonen van deze avond is gratis. Bezoekers die met de auto komen kunnen deze gratis parkeren op het parkeerterrein van Het Groenhuis.

Informatieavond over zonne-energie op 10 mei