Inschrijving Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2012 gestart

30 juli 2012

Inschrijving Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2012 gestart

Ook dit jaar kunnen Nederlandse natuurprojecten zich inschrijven voor de Nationaal Groenfonds Natuurprijs. Met de inschrijving maken de projecten kans op de Natuurprijs van 10.000 euro of de Aanmoedigingsprijs van 2.500 euro.

Het thema van de Natuurprijs 2012 is ‘Welkom in de natuur’. Daarvoor is Nationaal Groenfonds op zoek naar projecten die mensen op een bijzondere wijze welkom heten in de natuur, waarbij dit bezoek ook meerwaarde oplevert voor de natuur. Deze meerwaarde kan in de vorm van geld zijn, in de inzet van bezoekers voor onderhoud/beheer of in welke andere vorm dan ook.

Bedrijven, brancheverenigingen, particuliere grondeigenaren, natuurbeheerders, ondernemers, vrijwilligers en andere betrokkenen kunnen zich inschrijven voor de Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2012. De inzendingen kunnen al gestarte projecten zijn, maar ook ideeën die nog op de tekentafel liggen en waarvoor nog steun gevonden moet worden.

Inschrijftermijn

Alle inzendingen moeten uiterlijk vrijdag 14 september 2012 bij het Groenfonds binnen zijn. De uitreiking van de Natuurprijs vindt plaats op donderdag 29 november 2012.Kijk hier voor het deelnameformulier en het reglement. Daarnaast kun je hier de films van de winnaars en genomineerden van het afgelopen jaar bekijken.

Inschrijving Nationaal Groenfonds Natuurprijs 2012 gestart