Internationale Klimaatmars Parijs op 11 en 12 december

8 september 2015

Internationale Klimaatmars Parijs op 11 en 12 december

In december komt de internationale politieke gemeenschap in Parijs bijeen voor een belangrijke klimaattop. In het kader hiervan organiseert Milieudefensie een busreis naar Parijs. Om de druk op de wereldleiders op te voeren wordt er een grote demonstratie in Parijs georganiseerd. En jij kunt hier bij zijn!

Vanuit Maastricht vertrekt vrijdagochtend 11 december 2015 om 7.30 uur een bus naar Parijs. Aankomst in Parijs om 14.00 uur. Deelnemers aan de tocht kunnen ’s avonds deelnemen aan een reusachtige menselijke keten in het centrum van de Franse hoofdstad die georganiseerd wordt door het internationale Friends of the Earth-netwerk. Zaterdag 12 december wordt naar verwachting de grootste gezamenlijke klimaatmobilisatie ooit gehouden, met een grote klimaatmars midden in de stad.

Voor 60 euro kun je mee naar Parijs vanuit Maastricht. In de prijs inbegrepen zijn: de busreis (retour), een eenvoudige overnachting, een vegetarische maaltijd en een ontbijt. Je bezoekt twee bijzondere evenementen: de menselijke keten op vrijdag en de grote klimaatmars op zaterdag. De bus vertrekt zaterdag rond 18.00 uur uit Parijs zodat je om 00.30 uur weer terug bent in Maastricht. Je kunt je opgeven bij Milieudefensie. Op de website www.milieudefensie.nl vind je meer informatie over de klimaattop en de busreis

Internationale klimaatmars Parijs 11 en 12 december