Jouw foto in ons tijdschrift?

6 november 2013

Jouw foto in ons tijdschrift?

Ben jij iemand die graag de natuur intrekt om foto’s te maken? En zou je het leuk vinden als je foto’s gepubliceerd worden? Stuur ons dan jouw mooiste foto door. Wij plaatsen de beste natuurfoto’s in een volgende editie van Limburgs Milieu. Uiteraard met naamsvermelding.

De foto’s moeten gemaakt zijn in Limburg en natuur, milieu of landschap als thema hebben. Allleen digitaal aangeleverde foto’s (>2 MB) worden geplaatst. Geef tevens een korte omschrijving van de foto. Waar is die gemaakt? En wanneer?

Door je foto in te sturen, geef je de Natuur en Milieufederatie Limburg toestemming om deze te plaatsen in dit tijdschrift, vrij van vergoeding maar uiteraard altijd met naamsvermelding.

Stuur je foto per e-mail naar: info@nmflimburg.nl o.v.v. foto Limburgs Milieu. Je mag zoveel foto’s insturen als je wilt.

Onderstaande foto is gemaakt door Olaf op den Kamp. De Koningsmantel (Tricholomopsis rutilans), is door hem gefotografeerd op een stronk dood hout op de Brunssummerheide. Het is een saprofiet, een soort die stronken en stammen opruimt en zo bijdraagt aan de voedselkringloop in de natuur.

Jouw foto in ons tijdschrift?