Lezing over permacultuur in GroenHuis

12 oktober 2011

Lezing over permacultuur in GroenHuis

Spreekt het thema permacultuur je aan? Kom dan op donderdagavond 20 oktober 2011 naar Het GroenHuis in Roermond. Daar wordt een inleiding gegeven door Kees van Herel uit Maastricht. Hij volgde permacultuur ontwerp- en verdiepingsopleidingen in Duitsland en Denemarken en is mede betrokken bij Transition Town Maastricht. Permacultuur is een geweldig ontwerpkader om voedseltuinen te creëren.

Een met Transition Towns verweven vorm van systeemdenken is permacultuur. Permacultuur is het bewust ontwerpen en onderhouden van leefsystemen die de diversiteit, stabiliteit en veerkracht van natuurlijke ecosystemen hebben. Als we permacultuur toepassen op een (moes)tuin, dan krijgen we een tuin waarin we met kleine inspanning een hoge opbrengst bereiken.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk i.v.m. de beperkte ruimte. Stuur hiervoor bij voorkeur een email naar info@transitiontownroermond.nl of bel: 06-17310253. Het bijwonen van deze avond is gratis. Bezoekers die met de auto komen kunnen deze gratis parkeren op het parkeerterrein van Het Groenhuis. Het station Roermond is op loopafstand (5 minuten).

Lezing over permacultuur in GroenHuis