Milieufederatie doet mee aan grootste elektrische proefrit van Nederland

19 september 2012

Milieufederatie doet mee aan grootste elektrische proefrit van Nederland

Elektrisch autorijden is een goede optie om de komende decennia op een goedkope, schone en comfortabele manier van A naar B te reizen. Maar onbekend maakt onbemind! Dus organiseert de ANWB de ‘Grootste Elektrische Proefrit van Nederland’ zodat iedereen zélf kan ervaren hoe het is om elektrisch te rijden. Ook de Milieufederatie Limburg doet mee! Meld je nu aan en ga elektrisch autorijden!

In september/oktober zet de ANWB twaalf elektrische auto’s in. Ze rijden door heel Limburg. Tijdens proefritten maken de deelnemers met hun smartphone korte filmpjes en foto’s van alle positieve – en evt. negatieve – belevenissen en ervaringen.De leukste filmpjes worden op de website van de Milieufederatie en de ANWB geplaatst. Zo kunnen vrienden en familie zien hoe de proefrit is geweest en ontstaat de ‘Grootste Elektrische Proefrit van Nederland’.

De Milieufederatie Limburg is één van de twaalf deelnemers in Limburg. Iedereen die mee wil doen, kan zich telefonisch voor deze unieke actie aanmelden bij de Milieufederatie vanaf donderdag 20 september (tijdens kantooruren). Een afspraak kun je maken door te bellen met Ester Wolters, tel. 0475 – 386410 of 06-21106451.

De gratis proefrit (ca. 10 km) is inclusief uitleg over de elektrische auto en het zelf ervaren van elektrisch rijden. Tijdens de proefrit zullen een aantal vragen gesteld worden en word je gefilmd. Wij vragen dan ook jouw toestemming om deze filmpjes op YouTube te zetten.

Elektrisch rijden kun je op de volgende data:

  • Vrijdag 28 september vanaf het Wilhelminaplein 28, 6041 AH Roermond.
  • Zaterdag 29 september vanaf de Markt 12, 6071 JD Swalmen.
  • Maandag 1 oktober vanaf het Wilhelminaplein 28, 6041 AH Roermond.
  • Dinsdag 2 oktober vanaf het Wilhelminaplein 28, 6041 AH Roermond.

Meer informatie over beschikbare tijden krijg je tijdens jouw telefonische reservering via bovenstaande telefoonnummers. Vol=vol! Dus zolang plekken beschikbaar zijn op deze data kun je je aanmelden. De actie is eenmalig, dus zorg dat je erbij bent!

Milieufederatie doet mee aan grootste elektrische proefrit van Nederland