Milieufederatie zoekt klimaatambassadeurs en klimaatprojecten

12 januari 2010

Milieufederatie zoekt klimaatambassadeurs en klimaatprojecten

Het Nationale Klimaatstraatfeest is eind vorig jaar weer van start gegaan! Samen met het Klimaatbureau, Stichting Natuur en Milieu en het Klimaatverbond wil de Milieufederatie Limburg in de provincie Limburg ook in 2010 weer een zo groot mogelijke energiebesparing bereiken. Je kunt je aanmelden op de website www.klimaatstraatfeest.nl

Op deze website kan je klimaatpunten verdienen en leuke prijzen winnen met energiebesparingen. De Milieufederatie zoekt bovendien in de provincie Limburg vijf klimaatambassadeurs en vijf klimaatprojecten.

Word klimaatambassadeur

Heb je ervaring met het plaatsen van een zonneboiler, heb je net je huis volledig geïsoleerd of weet je veel over energiebesparingen in het algemeen en vind je het leuk om deze informatie met anderen te delen? Meld je dan aan als klimaatambassadeur bij de Milieufederatie Limburg.

Klimaatprojecten

Verder is de Milieufederatie op zoek naar vijf ambitieuze buurtprojecten. Wil je met je buren zonnepanelen installeren, de spouwmuren isoleren of bijvoorbeeld een deelauto kopen, dan ondersteunt de Milieufederatie je graag.

Neem contact op met Ester Wolters,tel. 0475 – 386410 of e-mail: e.wolters@milieufederatielimburg.nl

Milieufederatie zoekt klimaatambassadeurs en klimaatprojecten