Natuur en Milieufederaties presenteren Spring! magazine

7 december 2011

Natuur en Milieufederaties presenteren Spring! magazine

In het magazine Spring! laten De Natuur en Milieufederaties zien wat ze doen en waar ze voor staan. Met het gezamenlijk project de CO2-ambitie tonen de federaties concreet aan dat milieubeweging en bedrijfsleven de uitstoot van CO2 drastisch kunnen beperken. Tien bedrijven in heel Nederland gaan 210.000 ton minder kooldioxide uitstoten. De reductie is vergelijkbaar met de CO2-uitstoot van een file tussen Utrecht en Berlijn. Staatssecretaris Joop Atsma van het ministerie van Infrastructuur en Milieu is enthousiast over het project en vindt dat het navolging verdient.

In Spring! presenteren De Natuur en Milieufederaties verder de campagne Big Jump en de succesvolle jaarlijkse Nacht van de Nacht. De zevende Nacht van de Nacht trok op 29 oktober 2011 ruim 25.000 mensen die zich verspreid over Nederland vermaakten met honderden nachtelijke activiteiten. Dat bioafbreekbare schoenen en isolatieplaten op hennepbasis geen toekomstmuziek zijn, bewijzen De Natuur en Milieufederaties middels het project Cradle to Cradle. De federaties laten zien dat de principes van de Cradle to Cradlefilosofie springlevend zijn.

Verder in Spring!: nieuws over de monumentale energiebesparingen die De Natuur en Milieufederaties willen realiseren bij de tienduizenden monumenten in heel Nederland, over de kansen voor windenergie en over hoe je baas in je eigen meterkast kunt worden.

Spring! magazine (december 2012)

Natuur en Milieufederaties presenteren Spring! magazine