Nieuwe website voor lokale duurzame energie initiatieven

25 juli 2012

Nieuwe website voor lokale duurzame energie initiatieven

Vanaf donderdag 26 juli is op de website www.hieropgewekt.nl een overzicht te vinden van initiatieven op het gebied van lokale duurzame energie opwekking in Nederland. In dit overzicht kun je honderd initiatieven bekijken, netjes gerangschikt op een kaart. De initiatieven zijn doorzoekbaar, voorzien van een korte beschrijving en contactgegevens.

HIER opgewekt maakte een inventarisatie van decentrale energie initiatieven in Nederland. De totale inventarisatie bevat zo’n 280 initiatieven. Voor dit overzicht is onder andere gebruik gemaakt van een inventarisatie die de Natuur en Milieufederaties hebben uitgevoerd in het kader van HIER opgewekt.

Aanmelden nieuwe initiatieven

Ken je een initiatief dat nog niet op de kaart staat? Geef dit door via e-mail info@hieropgewekt.nl of per telefoon 030-2348256.

HIER opgewekt heeft als doel om lokale duurzame energie initiatieven tot groei en bloei te brengen. Door initiatieven met elkaar te verbinden, en ze te informeren, inspireren en ondersteunen. HIER opgewekt is een gezamenlijk project van de HIER Klimaatcampagne en de Natuur en Milieufederaties, gesteund door het Droomfonds van de Nationale Postcode Loterij en Qurrent.

Nieuwe website voor lokale duurzame energie initiatieven