Op zoek naar nieuwe vrijwilligers? www.natuurwerk.nl

28 september 2006

Op zoek naar nieuwe vrijwilligers? www.natuurwerk.nl

Website koppelt vraag en aanbod aan elkaar

Zoekt u nieuwe vrijwilligers? Neem dan eens een kijkje op www.natuurwerk.nl. Deze website koppelt vraag en aanbod van
‘groen’ vrijwilligerswerk aan elkaar.

Wat biedt www.natuurwerk.nl uw organisatie?

1. Werving van vrijwilligers
Zoekt u een penningmeester, een redacteur of een vrijwilliger voor de knotploeg? Natuurwerk helpt u bij het vinden. Plaats een vacature op de site.

2. Presentatie aan een breed publiek
Op dit moment staan er al bijna 500 organisaties, die actief zijn in het vrijwilligerswerk voor natuur, milieu en landschap, op de pagina www.natuurwerk.nl. Presentatie op de website zorgt voor een grotere bekendheid van uw organisatie.

U kunt uw organisatie zelf op de website aanmelden
Hoe dat gaat wordt duidelijk op de website uitgelegd. Na aanmelding kunt u via een persoonlijk menu gegevens invoeren en wijzigen en vacatures plaatsen.

Informatie
www.natuurwerk.nl is een landelijke website, die inmiddels al in 5 provincies functioneert. In Limburg wordt de website beheerd door IVN Consulentschap Limburg. Er is een samenwerkingsverband met de Limburgse Milieufederatie, Natuur Historisch Genootschap en Stichting Instandhouding Kleine Landschapselementen in Limburg.
Voor steun en advies op het gebied van werving en deskundigheids-bevordering van ‘groene’ vrijwilligers kunt u bij het IVN Consulentschap Limburg terecht.

Heeft u vragen of opmerkingen over het werken met de website óf op het gebied van vrijwilligerswerk, aarzel dan niet om contact op te nemen met Susan Anema, IVN Consulentschap Limburg, s.anema@ivn.nl

Tags: