Open dag BioBoeren 19 juni 2016

17 juni 2016

Open dag BioBoeren 19 juni 2016

Sta jij ook achter biologisch? Kom Lekker naar de BioBoeren! Steeds meer mensen staan achter biologisch. Wil jij ook weten – en zéker weten – hoe biologische producten worden geproduceerd, kom dan op zondag 19 juni Lekker naar de BioBoer in Zuid Limburg. Tijdens deze open dag presenteren de deelnemers van BioBoeren zich en kun je zelf zien en beleven hoe de biologische boer werkt en hoe zijn producten smaken.

Lekker naar de Boer laat je kennis maken met de wereld achter biologisch. Door heel Nederland, bij circa 130 bedrijven, is er van alles te zien en beleven voor jong en oud.

Ook wij staan achter biologisch

Biologisch groeit! En dat is logisch, want het zijn producten die diervriendelijk, milieuvriendelijk, zonder kunstmatige toevoegingen en gentechvrij zijn. Het officiële keurmerk voor biologische voeding geeft aan dat het product voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden

.In Limburg doet Bio Boeren ook mee met Lekker naar de Boer. Iedereen is van harte welkom op zondag 19 juni op Hoeve Corisberg te Heerlen. Op Hoeve Corisberg presenteren de deelnemers van BioBoeren in Zuid-Limburg zich. Je kunt hier kennismaken met de personen achter de bedrijven en hun producten op de Boerenmarkt. Hier kun je heerlijke biologische producten kopen zoals kazen, wijn, groente en diverse hapjes. Laat je verrassen en overtuigen door de kwaliteit en smaak! Dit is ook hét moment om de boer het hemd van het lijf te vragen waarom hij biologisch boert en waarom hij zo trots is op zijn product! Dit kan tevens tijdens de workshops waar de Bioboeren met jou in gesprek gaan over hun bedrijf en passie voor biologisch.

Natuurlijk kun je deze dag ook genieten van een natje en een droogje. Ook aan de kinderen is gedacht! Zo is er mogelijkheid tot schminken, het aaien van verschillende dieren en zijn er spelactiviteiten in de wei.

Deze open dag is toegankelijk vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur en wordt gehouden op Hoeve Corisberg, Corisbergweg 1 in Heerlen. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Dominique Sleijpen: tel. 06 – 14636942, e-mail: coordinator@mergellandcorporatie.nl. Of via de website: www.bioboeren.com

open dag Bioboeren 19 juni 2016

Tags: