Plukfeest van ‘Adopteer een Appelboom’

6 september 2004

Plukfeest van ‘Adopteer een Appelboom’

Woensdagmiddag 15 september vindt in Meijel het plukfeest plaats van Adopteer een Appelboom

Wilt u het rijke gevoel van een goede oogst ervaren en aan het eind van de dag met manden vol zelfgeplukte biologische appels naar huis terugkeren? Kom dan 15 september tussen 14.00 en 17.00 uur naar het plukfeest van ‘Adopteer een Appelboom’ in Meijel. In de boomgaard van Levels Biofruit (Vieruitersten 26, Meijel) kunt u een boom adopteren en vervolgens leegplukken.

Met uw adoptie verzekert u een biologische fruitteler van zijn afzet, zorgt u voor een mooier platteland en behoud van het cultuurlandschap. Bovendien is biologisch eten lekker en gezond! De Limburgse Milieufederatie roept U op om vaker biologisch te kopen.

De adoptie kost € 29,50 per jaar. U krijgt een adoptiecertificaat en een koelkastmagneet zodat u een fysiek aandenken aan uw boom in huis hebt. Het hele jaar door houdt Biologica u via de Appelpost en Appelmail op de hoogte over het reilen en zeilen in de boomgaard en laten we u weten wanneer de appels rijp zijn om te plukken.

‘ is het broertje van de actie ‘Adopteer een Kip’ en is het initiatief van Biologica, de beleids- en promotieorganisatie voor biologische landbouw en voeding. Het initiatief past binnen het project Biologische Landbouw van de Milieufederatie.

Tags: