Provinciale Milieufederaties op Beat The Heat Now

15 december 2009

Provinciale Milieufederaties op Beat The Heat Now

Ruim 10.000 mensen bezochten afgelopen zaterdag Beat the Heat Now, de landelijke manifestatie in Utrecht die bedoeld is om van de Klimaattop in Kopenhagen een echt keerpunt te maken. Vanaf de manifestatie Beat The Heat Now vertrok de Nederlandse delegatie per trein naar Kopenhagen.

De samenwerkende Milieufederaties waren op Beat The Heat present met de Klimaatkaravaan. Tot mei 2010 trekken de Milieufederaties met dit project door het land om aandacht te vragen voor een beter klimaat. Met burgers, gemeenten en bedrijven gaan ze op zoek naar kansen om lokaal – in eigen buurt, dorp of stad – het klimaatprobleem aan te pakken.

Veel passanten op Beat The Heat Now vonden het leuk om zichzelf bij de Klimaatkaravaan op de foto te laten zetten. Ook konden de bezoekers van Beat The Heat Now op laptops een korte online enquête over klimaatonderwerpen invullen. Doel van deze actie was het publiek op Beat the Heat Now kennis te laten maken met de Groene Peiler, het online natuur- en milieupanel van de Milieufederaties.

Provinciale Milieufederaties op Beat The Heat Now