Spaar geld en milieu: kom naar lezing Energierekening Light!

17 mei 2011

Spaar geld en milieu: kom naar lezing Energierekening Light!

In het kader van het klimaatkwartaal organiseert Bezoekerscentrum Leudal in Haelen op dinsdagavond 24 mei een lezing waarin alle mogelijkheden om in huis energie te besparen uitvoerig aan de orde komen. Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met de nieuwste spaarlampen en krijg je informatie over allerlei milieubesparende technieken die je thuis kunt toepassen. Deelname is gratis.

De lezing start om 19.30 uur in de bovenzaal van Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58 in Haelen (zaal open vanaf 19.15 uur). Je moet je van te voren aanmelden via tel. 0475 – 497010 of per e-mail: bezoekerscentrumleudal@leudal.nl
De eerste 15 personen die zich aanmelden, ontvangen na afloop van de lezing een energie-bespaarbox van de gemeente Leudal. Deze box bevat onder meer spaarlampen, een tochtstrip en een stand-by-killer. Als je met de auto komt, dan kun je deze parkeren op de nabij gelegen parkeerplaats van Staatsbosbeheer. Kom je met de fiets, dan kun je deze plaatsen in de natuurlijke fietsenstalling gelegen tussen het bezoekerscentrum en de ernaastliggende weide.

Het Bezoekerscentrum Leudal organiseert in juni en juli tal van leuke activiteiten. Een overzicht hiervan vind je op de website van het bezoekerscentrum. Ook zijn er leuke exposities. Van 23 april tot en met 31 juli kun je naar de expositie ‘Klimaat en schilderijen: weer wereldwijd’ / Landschaps-schilderijen Carla Lücht en klimaattentoonstelling.

Bezoekerscentrum Leudal is geopend op:
dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur,
zaterdag en zondag van 13.00 u. tot 17.00 uur
Hemelvaartsdag 2 juni

Let op: op Eerste Pinksterdag (12 juni) is het bezoekerscentrum gesloten.

Spaar geld en milieu: kom naar lezing Energierekening Light!