Stem voor de natuur op 22 november!

27 oktober 2006

Stem voor de natuur op 22 november!

Kies een groene kandidaat

Wat mag de natuur verwachten van Tweede Kamerleden die op 22 november worden gekozen? Natuurmonumenten vroeg het ze. Van zeven politieke partijen heeft de vereniging de ‘groenste kandidaat’ geselecteerd. Deze persoon zet zich meer dan de rest in voor natuur en landschap in ons land.

Door deze groene kandidaten te steunen, steunt u de natuur. Help daarom mee om deze mensen een stevige plek in de Tweede Kamer te geven en stem op 22 november op één van de groene kandidaten.

Van elke kandidatenlijst is aan enkele mensen met een groen profiel gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Aan de hand van de antwoorden is bepaald wie binnen de betreffende partij naar alle waarschijnlijkheid het beste natuur en landschap in het parlement zal agenderen.

De zeven groenste kandidaten zijn:

Harm Evert Waalkens (PvdA), Liesbeth Spies (CDA), Stef Blok (VVD), Martine Vonk (ChristenUnie), Wijnand Duyvendak (GroenLinks), Boris van der Ham (D66) en Krista van Velzen (SP). De Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders heeft niet gereageerd op het verzoek om mee te doen.

Meer informatie: www.natuurmonumenten.nl

 Stem voor de natuur op 22 november!

Tags: