Verkiezingsbijeenkomst op 12 maart

2 maart 2015

Verkiezingsbijeenkomst op 12 maart

Op donderdagavond 12 maart 2015 organiseert een brede coalitie van organisaties uit de natuur-, landbouw- en recreatiesector een verkiezingsbijeenkomst over het Limburgse platteland. De bijeenkomst start om 19.30 uur en vindt plaats in Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch.

De betrokken organisaties – werkzaam op het gebied van landbouw, milieu, natuur, landschap, recreatie en toerisme – in Limburg hebben grote waardering voor de inspanningen van de provincie Limburg in de afgelopen jaren. Ondanks de economische crisis en bezuinigingen, is er hard gewerkt aan een aantrekkelijk en vitaal buitengebied. Met resultaat. Er is door de provincie Limburg de laatste jaren actueel beleid ontwikkeld voor een groot aantal van de voor ons relevante beleidsthema’s.

Nieuw provinciaal beleid is volgens de organisaties dan ook niet nodig. Het is nu zaak de mooie voornemens zo spoedig mogelijk uit te voeren. De organisaties hebben een aantal aanbevelingen over hoe die uitvoering het beste ter hand te nemen. Die aanbevelingen zijn terug te vinden zijn in het Manifest ‘Limburgs Groen: van denken naar doen’ dat op 6 maart wordt gepresenteerd. Die aanbevelingen staan centraal op 12 maart bij de genoemde verkiezingsbijeenkomst.

Verkiezingsbijeenkomst op 12 maart