Wandel mee langs ons water

9 mei 2017

Wandel mee langs ons water

Op zondag 21 mei organiseert Waterschap Limburg op vier verschillende locaties waterwandelingen. De wandelingen zijn gratis en zijn onder begeleiding van een deskundige gids van Stichting Natuur en Milieufederatie Limburg.

Onderweg krijgt u veel interessante informatie over de natuur in de omgeving van de beek, historische gebouwen en natuurlijk ook over het werk van het waterschap. De startlocaties bevinden zich in Geijsteren, Weert, Haanrade en Swolgen. Alle wandelingen starten om 10.30 uur.

Fotowedstrijd: win 3x een waterarrangement

Onze gidsen laten de meest fotogenieke plekken van deze natuurgebieden zien. Een aanrader dus voor iedereen die meedoet met onze fotowedstrijd van 12 t/m 24 mei. De Limburgse VVV’s en wij zijn benieuwd naar uw beleving van #onswater in Limburg. Met wie deelt u uw beleving? Doe mee en win 3x een dagje uit op en bij het water.

Deelname en voorwaarden fotowedstrijd

  • stuur tussen 12 en 24 mei uw foto van het Limburgse water
  • stuur uw foto naar: communicatie@waterschaplimburg.nl of post hem op Instagram

Kiest u voor instagram?

post dan met de tag #onswater en vermeld @waterschaplimburg, @limburginbeeld, @vvvmiddenlimburg en @visitzuidlimburgtag (of noem) een vriend of vriendin met wie jij deze prijs wel wil delen.

Op woensdagavond 24 mei om 23.59 uur sluit het insturen van de wedstrijd. Op 31 mei om 13.00 uur kiest onze jeugdbestuurder Hidde Bos één winnaar én verloten we twee prijzen onder de rest van de deelnemers. Uw foto kan gedeeld worden in communicatieberichten van Waterschap Limburg en de VVV’s.

Wandel mee langs ons water