Nacht van de Nacht: Workshop nachtfotografie

16 augustus 2017

Nacht van de Nacht: Workshop nachtfotografie

zaterdag 28 oktober

Neem deel en maak kans om je werk terug te zien in de Nacht van de Nacht foto tentoonstelling en win een privé workshop.

Elk jaar wordt rond eind oktober landelijk de Nacht van de Nacht gevierd. Zo wordt er aandacht gevraagd voor het steeds minder zichtbare nachtbeeld van onze natuur, verpest door stadsverlichting, verlichte reclameborden enzovoorts. Vorig jaar nog publiceerde de VN een rapport waarin gesteld werd dat 70% van de Europese bevolking ’s nachts geen sterren kan zien door de lichtvervuiling!

Tijdens de Nacht van de Nacht organiseert Maurice Hertog een fotografische workshop rondom het thema Nacht. Dit jaar is de focus van de workshop het vastleggen van de nachtelijke hemel en haar hemellichamen. In het geval van bewolking gaan we nachtelijke dorpsgezichten fotograferen. De workshop zal bij helder weer plaatsvinden in Nationaal Park De Meinweg, mocht het weer slecht zijn dan zal de workshop in Roermond plaatsvinden.

Ook dit jaar ontdekken we in een bijzondere en eenmalige workshop de prachtige kleuren en fotografische momenten tijdens de donkere nacht. We beginnen de workshop met een korte inleiding. Hopelijk is het helder genoeg voor sterren! We eindigen rond half elf met een evaluatie.

Aanmelden kan via: https://www.mauricehertog.nl/w/workshop-nacht-van-de-nacht/

Workshop nachtfotografie: Nacht van de Nacht