Angelique Schmitz

Over Angelique Schmitz

Als office manager bij de Natuur en Milieufederatie Limburg zorg ik dat de bedrijfsvoering van ons kantoor op rolletjes loopt; van de projecten administratie, tot facilitaire zaken, processen en financiƫn. Heel breed en gewoon oppakken wat voorbijkomt zodat onze medewerkers optimaal kunnen functioneren. Die afwisseling vind ik ook leuk en het geeft me een goed gevoel als dingen goed geregeld zijn.

Waar ik eerst volop in het commerciƫle bedrijfsleven werkzaam was, voelt het nu heel fijn om betrokken te zijn bij een organisatie die zich inzet voor de verbetering van onze leefomgeving. Dat is ontzettend nodig en ik word er heel blij van dat ik nu dagelijks in een omgeving werk waar de belangen van natuur en landschap worden behartigd.

Naast mijn werk bij NMF Limburg ben ik ook nog Leefstijlcoach en ondersteun ik mensen om in hun dagelijks leven gezonde keuzes te maken. Ook vanuit die rol zie ik dat het voor ons welzijn belangrijk is om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven.

Ik ben graag buiten om te wandelen met onze honden, besteed veel tijd in de natuur en tuin en bied als de tijd het toelaat ook opvang aan dieren die onze steun nodig hebben.

 

Neem contact op met Angelique

Profiel Angelique Schmitz

Angelique Schmitz

Office Manager

Bereikbaar: Ma t/m wo