Sandra Holleman

Over Sandra Holleman

Als medewerker communicatie heb ik een veelzijdige functie binnen de Natuur en Milieufederatie Limburg. Het is mijn taak om diverse doelgroepen te informeren over ons werk en ze te stimuleren om bij te dragen aan onze doelen. Mijn focus ligt op het organiseren van acties en campagnes rondom onze diverse thema’s en projecten.

Ik ben onlangs van Gelderland naar Limburg verhuisd en ga in mijn vrije tijd regelmatig op pad om dit prachtige landschap te ontdekken en kennis te maken met de mooie initiatieven en organisaties rondom natuur en milieu. Daarnaast ben ik ook veel in de keuken en in mijn eigen tuin te vinden.

Ik heb een brede achtergrond in Marketing en PR, met name in de cultuur- en evenementenbranche. Als vrijwilliger ondersteun ik daarnaast organisaties en projecten die zich inzetten voor de bewustwording rondom thema’s als ons voedselsysteem, circulaire economie, duurzame landbouw en permacultuur. Vanuit deze rol organiseer ik regelmatig verbindingsavonden, lezingen en evenementen. Ik kijk er naar uit dit ook in Limburg te gaan doen. Daarnaast verbind ik ook landelijke initiatieven met elkaar om zo kennisdeling te stimuleren en elkaar te inspireren.

Heb je ideeën, tips of vragen dan nodig ik je graag uit om contact met me op te nemen.

Neem contact op met Sandra

Profiel Sandra Holleman

Sandra Holleman

Communicatie & PR

Bereikbaar: Ma, di en do