Willeke Segers

Over Willeke Segers

Als adviseur Energie & Circulariteit werk ik samen met mijn collega’s, aangesloten partners en andere organisaties aan een duurzame toekomst voor Limburg. Het is nu belangrijker dan ooit om ons in te zetten voor natuur en milieu.

Limburg is een relatief kleine omgeving waar al veel gebeurt op het gebied van energietransitie en circulariteit. Maar om een blijvende impact te maken is het van belang om alle handen ineen te (blijven) slaan. Alleen door intensief samen te werken kunnen we optimaal vorm geven aan de circulaire samenleving van vandaag en morgen.

Kennisdeling is een belangrijk aspect van mijn werk bij NMF Limburg. Ik verbind mensen en organisaties om vruchtbare gesprekken en discussies te voeren en zodoende van elkaar te leren. Zelf ben ik ondernemend, gedreven en zet ik nieuwe projecten op waarmee ik informatie kan onderzoeken en delen. Op die manier kan ik een juist advies geven.

Ik ben opgeleid tot grafisch- en productontwerper. Tijdens mijn studie heb ik me weten te specialiseren in het verduurzamen van (productie)processen. Inmiddels ben ik een aantal jaren en projecten verder. Nu zet ik mijn kennis en creativiteit in voor NMF Limburg!

Neem contact op met Willeke

Profiel Willeke Segers

Willeke Segers

Adviseur Energie & Circulariteit

Bereikbaar: Ma t/m do